søndag 29. april 2012

Konfirmasjonskort

DT-bidrag til Scrapperikets Utfordringsblogg som denne gangen vil se metallpynt.
Laget et eskekort med embosset vindu. Metallpynten er fra sponsor MermaidsDowry (den var messingfarget men farget den sølv med alkoholblekk ) rosene fra Prima, stempeltrykk fra Kort&Godt embosset med sølv.
Tuuusen takk for at du titter innom :))))

torsdag 26. april 2012

onsdag 25. april 2012

Konfirmasjonskort

Denne figuren har eg hatt liggende leeeeenge men no har eg iallefall pyntet den og eg blei egentlig fornøyd selv om eg egentlig bruker å lessssssse på med pynt he,he
Tuuuuuuuusen takk for at du titter innom :))))

mandag 23. april 2012

Konfirmasjonsbok




Veldig stille på bloggen min for tiden men scrapper gjer eg. Her har eg iallefall en Konfirmasjonsbok på bestilling. Div mønsterark og kraftkartong. pyntet med bling fra Kort & Godt, blomster fra Prima, blonder, Svirl er dies fra Magnolia, felta inni boka er dies fra NellieSnellen. Ellers er det raspet og svertet.
Vil være med på desse konkurransene med den :
Kortgleder som vil ha konfirmasjon
Card & Scrap som vil ha blomster
Tuuuuuusen takk for at du titter innom :)

søndag 15. april 2012

Wow sooo very HEAVY



 Her skar eg hull i bildet og stappet ferdig utstansa ting

Heisan :) Denne gangen har Scrapperiket som utfordring å lage papirprosjekter der du går ut fra Bingobrettet vårt og velger deg ut 3 ting, Gøy hva ?
Mitt DT-bidrag denne gangen er en LO av barnebarnet mitt som elsker å være med på scrapperommet mitt he,he  Synes dette bildet av henne er bare fantastisk, hun bruker alt hun har av krefter og velter heile maskina.
Sponsorbruk er fantastisk flotte mønsterark, div tag, småbokstaver,vimpler fra 7 DOTS STUDIO
Tuuuuuuuusen takk for at du titter innom og ønsker deg en fiiiin dag :)))

torsdag 12. april 2012

Eksplosjonsboks




Har laget en eksplosjonsboks til min kjære mann :)  Har brukt mønsterarka til 7DotsStudio som er bare heilt fantastisk flotte :) På det bakerste brukte eg Multimedium over en sjablong og prayet med glimmermist. I midten lagde eg en Spå som eg har skrevet diverse inni :)  Lagde lommer også som er tager inni :)
Tuuuuuuuusen takk for at du titter innom :)

lørdag 7. april 2012

Bursdagsbok




Veldig stille på bloggen min for tida men her er bursdagkort til min sønn som er 25 år. Mønsterark fra 7DOTS STUDIO på framsida, pyntet med blomster, mynter,stener, anker,urskive oppi ei stor brustopp, netting, tannhjul og klokkedeler. Sprayet med masse glimmermist. Inni har eg laget til bilder i fossefall montert på embosset sølvfolie. Pengelomme. Bakside embosset  og pusset.
Ønsker dere ei fortsatt herlig påske :)))))))

søndag 1. april 2012

DT-bidrag



DT-birag til Scrapperikets Utfordringsblogg som denne gangen vel se perler og bling. Mønsterark, roser,knopper,diecut,stempel fra sponsor Kort og Godt.