tirsdag 30. august 2011

Sola vår

Denne er av dattera mi og det er lenge siden eg lagde den. Det eg likte med denne var måten eg lagde tittelen på og den er sann. Ho smiler alltid :)))))

søndag 28. august 2011

DT bidrag Scrapperiket

Heisan :)  Denne gangen har Scrapperiket  svering / riving som utfordring.
Mønsterarkene (er tykke og gode )og bilde-stempelet på dette kortet er fra sponsor Lemonade og blomsten er fra sponsor iam roses.
Begge har utrolig masse nyyyyydelige saker :))))

mandag 22. august 2011

På leting

Litt stille på bloggen min no denne tiden men her er en LO  av Vilde som leter etter tå-rusk. LOen ligger på galleriet til Papir i Hjertet sammen med mange andre, det er verdt å ta en titt :))
Takker dere så mykkje for flotte kommentara, blir sååååå glad :))

søndag 14. august 2011

DT bidrag til Scrapperiket

Heisan :))) Denne uken har Scrappeiket  Sommerfugler som utfordring. Den er no veldig enkel og grei så hiv deg på :))  Eg har laget denne LOen av Vilde på stranda og brukte Digistempel fra sponsoren vår denne mnd. Meljen Designs. Et sandslott: Synes det er veldig fint :))  Ellers er det brukt mønsterark fra BasicGrey som er svertet rundt kanten med DistressInk og brukt masse Gesso og DistressStain før motivet ble limt på og etterpå. Div. tape og rubons, sommerfuglene er skåret ut av mønsterark fra Graphic45.

lørdag 13. august 2011

Skissedilla # 123

Skissedilla har ei nyyydelig skisse (som vanlig) som eg måtte lage noe av. Lite scrapping på meg i det siste men no......  Bilde av Simon (mitt barnebarn) på 1 års dagen sin. Har brukt svart kartong som eg har kost meg med, gesso,glimmermist, masse stempling, tallsjablong (crafters), washitape, filmstripe og dies fra TimHoltz, rubons, sommerfugler skåret ut av Graphic45 ark, gammel urskive. Det smårutete stempelet har eg laget av ei gammel flugepiske he,he

mandag 8. august 2011

KA? trøtt? leggetid....no?

Denne ligger på august-galleriet til Papir i hjertet sammen med mange flotte saker så det er verdt å titte innom :))  Denne LOen er av mine barnebarn som skal legge seg men dei ser slettes ikke trøtte ut he,he
Har brukt mønsterark fra Pinkpaislee, tag :making memories, tittel:my minds eye, negativstripe og tape:TimHoltz, og fugl i bur:dies fra TimHoltz pluss masssse sverte :)

torsdag 4. august 2011

Biker boy

Lisjegolle til besta på farten :))))))   Denne lagde eg til ei embossingutfordring på Papir i Hjertet . Det er masse flott å sjå på galleriet der. Omtrent alle detaljane er embosset.
Tusen takk for alle flotte kommentarane i bloggen min, det er såååååå kjekt :))))))