søndag 31. juli 2011

DT Utfordring 32 på Scrapperiket

Utfordringen vår på Scrapperiket denne gang er å bruke knapper, sååååå enkelt :))
Her er det barnebarna mine som er i sving i sandkassa så eg skar ut bildet for å passe det inn i dette digitale stempelet som er fra sponsoren vår denne mnd. Meljen Design. Dei har skikkelig flotte stempler så du må ta deg en titt inn der :)  Stempelet er fargelagt med akvarellblyanter.

onsdag 27. juli 2011

Kiste



Har laget en kiste av stivt papp som bursdagkort til min datter.Inni malte eg først med acrylmaling så sprayet eg med glimmermist i 2 farger. Utvendig har eg brukt mønsterpapir og roser fra papirdesign, hengslene og låsen er fra Graphic 45, blomsterranke fra Prima,sommerfugl og perler fra Kort & Godt, mønsterborda er fra Martha Stewhart punch og hjørnene fra TimHoltz dies.
Blir med på utfordring 12 på Card and scrap med denne. Dei ønskte bruk av punch / dies

søndag 24. juli 2011

Snø, masse snø

Denne LOen ligger på Juni-galleriet til Papir i Hjertet.
Har brukt kvit kartong og sprayet med glimmermist (har brukt snøkrystaller som sjablong) Martha Stewhart punch,bølgepapp som er svertet med distressink.

søndag 17. juli 2011

DT Utfordring 31 på Scrapperiket

Utfordringen på Scrapperiket denne gangen skal være grønn. Samme hva du lager bare det er et papirprosjekt med hovedfargen Grønn.  På denne LOen er mønsterpapiret fra WebstersPages og soppene i bakgrunnen er Digistempel fra sponsoren vår  ThePaperShelter (dei har skikkelig flotte stempler) , forstørret det endel og fargela med akvarellblyanter og skar det ut og bildet er av mitt barnebarn som lokker på en frosk i hagen vår. (forstøøret bilde til høgre)

lørdag 2. juli 2011

Skissedilla 118

Lite scrapping no men fekk no med meg denne flotte skissa til Skissedilla. Kvit kartong sprayet med glimmermist over en tallsjablong fra Crafters.  TimHoltz urskive dies som eg har forstørret på dataen og skåret ut. Rutenettet i urskiva er selvlaget. Tittel fra amercan crafts. Bildene er av barnebarnet mitt Simon som får kooooose seg med resten av traktorkaka :)))))